Meubelen in de tuin bij je kantoor. Waar kies je voor?

In het voorjaar en najaar kan het nog heerlijk zijn in de tuin. En dan is niets fijner als je daar ook een lekker plekje hebt waar je kan gaan zitten wanneer je pauze hebt. En dan is het altijd fijn als er tuinmeubelen in de tuin bij het kantoor staan. Maar waar kies je dan voor? Smaak is ook belangrijk. 

De beschikbare ruimte in de tuin van het kantoor

Het is natuurlijk het belangrijkste om te weten hoe groot de tuin is maar ook wat de afmeting is waar je de tuinmeubelen neer wilt zetten. Het is wel goed om te weten dat je rondom de stoel ongeveer tachtig centimeter moet hebben zodat de stoel ook nog naar achter geschoven kan worden. Maar er moet dan ook rekening gehouden worden met de breedte van de tafel en de stoel die aan de andere kant van de tafel staat, daar moet ook weer tachtig centimeter ruimte bij gerekend worden. Je moet ook bedenken hoe de tuinmeubelen in de tuin komen te staan. Je weet daardoor precies wat de mogelijkheden zijn. 

Kwaliteit is belangrijk om voor te kiezen

Wanneer je tuinmeubelen haalt voor de tuin van je kantoor wil je wel dat het ook voor de lange termijn is. Daarom is de kwaliteit van de tuinmeubelen altijd beter dan de kwantiteit. Er kan altijd gekozen worden voor wat goedkopere tuinmeubelen maar je weet niet hoe lang je dan met de meubels kan doen. Het is altijd goed om voor kwaliteit en duurzaamheid te gaan. 

Welk materiaal ga je voor?

Wanneer je op zoek gaat naar tuinmeubelen kom je er al snel achter dat er veel verschillende materialen zijn waar je uit kan kiezen. Zo is er teakhout, polywood, Kunststof aluminium, wicker, Acacia Hout, rvs en nog meer soorten materiaal. Het is goed om het materiaal te kiezen wat ook bij de uitstraling van je bedrijfspand pas maar ook bij de tuin waar je het gaat gebruiken. 

Weinig ruimte en toch tuinmeubelen

Heb je weinig ruimte in de tuin van je kantoor dan kan je de overweging nemen om te gaan voor een barset. Dit heeft veel minder ruimte nodig en je kan er wel met veel mensen gebruik van maken. Daarom is het weer belangrijk om de juiste afmetingen van de tuin en de plaats waar je tuinmeubelen kwijt wilt.