Op deze manier maak je meer ruimte in je magazijn

Te weinig ruimte in je magazijn hebben, dat zullen veel magazijneigenaren herkennen. De ruimte in een magazijn kan namelijk al snel vol raken, omdat er veel spullen liggen en veel mensen rondlopen om te werken. Gelukkig kun je dit oplossen zonder een ruimte erbij te hoeven huren. Bouw hiervoor een extra entresolvloer erbij of bouw meerdere entresolvloeren erbij. Als de capaciteit in je magazijn te klein is en je wilt deze vergroten, dan kun je dat het beste met een entresolvloer doen. Deze vloeren worden ook wel tussenvloeren of verdiepingsvloeren genoemd, omdat je ze tussen, onder en boven vloeren kunt plaatsen.

De voordelen van een entresolvloer

Een entresolvloer of meerdere van deze tussenvloeren aanschaffen is erg voordelig:

  • Je kunt er de ruimte van het magazijn dat je al hebt optimaal mee benutten. Zowel in de hoogte als met het verdubbelen van de oppervlaktes van het magazijn.
  • Een entresolvloer kan tussen vloeren, onder vloeren en boven vloeren en is dus erg flexibel.
  • Een entresolvloer is geen dure oplossing.
  • Je kunt kiezen tussen allerlei entresolvloeren, bijvoorbeeld van allerlei groottes, materialen et cetera.
  • Een entresolvloer is zowel helemaal nieuw als tweedehands te kopen. Tweedehands zijn ze een stukje goedkoper.

De beste winkel voor een entresolvloer

Entresolvloeren zijn gelukkig makkelijk te kopen en hiermee kun je binnen een dag de ruimte in je magazijn vergroten en optimaal benutten. De beste winkel voor een goede entresolvloer is volgens ons Begra. Hier kun je niet alleen gloednieuwe entresolvloeren kopen, maar ook gebruikte die een iets lagere prijs hebben. Daarnaast heb je hier een ruime keuze tussen verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. Ook kun je kiezen tussen verschillende types en van verschillende merken. Bij Begra moet je zeker zijn voor je nieuwe entresolvloer of entresolvloeren. Dan heb je binnenkort weer meer ruimte in je magazijn.