De leukste kerstgeschenken & bedankjes voor jouw collega’s en medewerkers

De nachten worden steeds langer en de dagen steeds korter, de winter maakt zijn intocht! De gezelligste tijd van het jaar komt dus ook alweer bijna om de hoek kijken, kerstmis. Niks heerlijker dan deze tijd met familie, vrienden of gezellige collega’s door te brengen. Hierbij horen natuurlijk ook leuke (kleine) cadeautjes. Als bedankje voor het fijne werken of gewoon als leuk kerstgeschenk. Elk jaar weer wat origineels verzinnen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen je dan ook graag een handje op weg met onderstaande tips. Na dit artikel heb je geheid het perfecte cadeautje voor je collega’s of medewerkers bedacht!

Cadeaubon

Kies ervoor om jouw collega of medewerkers een cadeaubon te geven. Een waardebon van je favoriete winkel of webshop is immers hartstikke leuk om te krijgen. Op deze manier zit je altijd goed met de keuze omdat jouw college of medewerker zelf iets leuks kan uitzoeken. Met een cadeaubon stel je met zekerheid iedereen tevreden!

Duurzaam geschenk

Kijk eens naar de mogelijkheden voor duurzame bedankjes/cadeautjes voor jouw medewerkers! Deze kan je bijvoorbeeld laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een andere persoonlijke touch. De keuze is in ieder geval reuze. Ga bijvoorbeeld voor een mooie ecologisch USB stick, of een duurzame draadloze oplader. Niet alleen fijn voor op het werk maar ook ideaal om thuis te kunnen gebruiken.

Persoonlijk cadeau

Sla een keer zelf aan het knutselen en creëer een origineel en creatief cadeautje. Zo laat je zien dat je graag moeite en tijd in je collega of medewerkers stopt. Stel bijvoorbeeld zelf een leuk pakketje samen of knutsel je eigen bedankje met wat lekkere chocola, inpakfolie en een leuke persoonlijke boodschap. Er zijn genoeg creatieve ideeën te vinden op het internet dus met een uurtje Google afstruinen vind jij vast het originele cadeautje waar je naar op zoek bent!

Een borrelpakket

Kerst staat in het teken van lekker eten met familie en vrienden. Wat komt er dan meer van pas dan een goed gevuld borrelpakket? Precies, eigenlijk niks. Kies jouw favoriete flesje wijn, wat (houdbare) borrelhapjes en eventueel een mooi glas en je hebt met zekerheid een blije college of medewerker.

Zelfgeschreven kaartje

Een persoonlijk kaartje is niet alleen leuk om te schrijven maar ook nog eens leuk om te krijgen. Uit je waardering naar je collega’s of medewerkers en spreek uit wat je zo fijn vindt aan de samenwerking. Uiteraard kan je dit heel erg goed combineren met één van de bovenstaande opties. Een zelfgeschreven kaartje kan net die persoonlijke touch geven waar je naar op zoek was!