Wat is het geheim waardoor jij hoger in Google eindigt?

Hoger in Google

Om met jouw bedrijf hoger te eindigen in Google, moet je eerst dezelfde taal spreken als dit ingenieuze zoekprogramma. Nu weet niemand exact hoe Google werkt, maar Traffictoday.nl spreekt deze taal inmiddels wel vloeiend. Samen met een team aan specialisten kunnen zij jou helpen om zo hoog mogelijk te stijgen. Dit doen zij door verschillende aspecten te bundelen binnen hun bedrijf, waardoor jouw bedrijf direct kan profiteren van het complete pakket. Uiteindelijk heeft dit ook het meeste effect, wil je kunnen concurreren met andere bedrijven. Om dit als bedrijf zelf uit te voeren met geen tot nauwelijks kennis en ervaring, is onmogelijk.

Content

Een belangrijk aspect waarop Google jouw website beoordeelt is: content. Heb jij bijna geen teksten, oude teksten of geen relevante teksten op jouw website staan? Dan kan het zijn dat Google jouw website als geheel hierdoor lager beoordeelt. Het schrijven en up to date houden van de teksten op jouw pagina’s is dus heel belangrijk om hoger te scoren op Google. Het schrijven van teksten valt bij veel bedrijven niet binnen hun primaire bedrijfsprocessen en wordt daarom vaak overgeslagen. Hierbij kan een online marketing bureau jou dus goed helpen!

SEO

Met alleen het schrijven van relevante teksten bereik je nog niet wat je wilt bereiken. Het is bij het schrijven van veel teksten belangrijk dat je rekening houdt met SEO. Hiermee bepaal jij hoe je scoort op het organische zoekvolume binnen Google. Voorafgaand aan het schrijven van teksten voer je daarom eerst een zoekwoordenonderzoek uit. Ook dit kost veel tijd. Helemaal als dit niet iets is wat jij dagelijks doet. Een marketeer die hier handig mee is, verzamelt in rap tempo de juiste woorden die ervoor zullen zorgen dat jouw bedrijf omhoog schiet in Google. En dat zonder het inzetten van Google ads.

Linkbuilding

Een andere manier om hoger te scoren in Google is door middel van Linkbuilding. Dit houdt in dat er blogs worden geschreven met daarin links, om zo meer traffic te genereren naar jouw website. Doordat de blogs worden geplaatst op hooggewaardeerde websites, kan jouw website profiteren van hun ranking en zo ook hoger eindigen binnen Google.