Detacheringsbureau verzekeringen

Wat is een detacheringsbureau verzekeringen? Een detacheringsbureau wordt nog wel eens verward met een uitzendbureau. Als je wordt gedetacheerd, is het detacheringsbureau je werkgever. Dat wil zeggen dat je bij deze partij onder contract staat en in goed overleg bij hun opdrachtgevers aan de slag gaat voor specialistische opdrachten die aansluiten bij jou kennis en expertise. Heeft het detacheringsbureau tijdelijk geen opdracht voor je? Dan word je gewoon doorbetaald!

Bij een uitzendbureau zit dit net eventjes anders. Hier ga je een tijdelijk contract aan met een werkgever, waarbij het uitzendbureau als een soort van tussenpersoon optreedt. Het contract loopt af, zodra de werkzaamheden tot een eind zijn gekomen.

Voordelen detachering

Detachering kent vele voordelen; dat geldt voor zowel de opdrachtgevers als de gedetacheerden. Opdrachtgevers werken vaak samen met detacheringsbureaus omdat ze afhankelijk van de drukte graag flexibel willen op- of afschalen. Een ander voordeel is dat interim professionals vrijwel altijd hoogopgeleide professionals zijn. De detacheerder investeert veel in trainingen, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat de professional zichzelf razendsnel van waarde maakt in elke opdracht waar hij of zij wordt ingezet.

Voor de interim professionals zelf loont werken vanuit een detacheringsbureau ook. Naast de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt, krijg je vaak de kans om in korte tijd bij verschillende opdrachtgevers in de keuken te kijken. Dat is niet alleen interessant voor de afwisseling, het staat ook nog een sterk op je curriculum vitae. Bovendien kan je door tijdelijke opdrachten stapsgewijs ontdekken welke werkzaamheden en welke type bedrijfscultuur het beste bij je past.

Detachering verzekeringsbranche

Kan de verzekeringsbranche een frisse wind gebruiken? Banken en verzekeraars hebben soms een wat stoffig imago; dat is wat ons betreft onterecht. Vanuit U-nited Detachering zetten wij dagelijks alles op alles om het leukste detacheringsbureau op gebied van verzekeringen te zijn. Dat doen we met ons gedreven team en uitdagende opdrachten bij een fantastische groep opdrachtgevers. Wij investeren flink in leuke bijeenkomsten, een gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn continu op zoek naar verschillende verzekeringsspecialisten zoals schadebehandelaars, acceptanten en relatiebeheerders. Ook bieden wij fantastische traineeships aan. De detachering verzekeringsbranche staat klaar om je met open armen te ontvangen.

Leer ons kennen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat een detacheringsbureau verzekeringsbranche zoals U-nited Detachering voor jou kan betekenen? Twijfel dan niet om in contact te komen. Wij maken graag kennis met zowel nieuwe opdrachtgevers als professionals. Alles begint met een persoonlijke kennismaking om te kijken of er een wederzijdse klik is, dus bel of mail gerust. Tot snel!