De iPad voor de zakelijke markt

Als zakelijk ondernemer wil je natuurlijk wel bereikbaar zijn. Dat hoeft natuurlijk niet altijd op je telefoon te zijn, maar dit kan ook natuurlijk ook een iPad zijn. Ik ben zelf vaak op de bouwplaats te vinden en heb een iPad met 4G verbinding. Hiermee ben ik dus ook op plekken zonder wifi altijd online. In dit artikel ga ik je meer vertellen over refurbished Apple en over de refurbished iPad. Want dit concept is écht geld besparend.

Dit is refurbished

Oké, laten we eerst maar eens met dit Engelse woord beginnen. ‘Refurbished’ betekent ‘gereviseerd’. Gereviseerde iPads zijn dus eigenlijk al eerder gebruikt. Soms komen nieuwe iPads terug binnen de retourtermijn en worden ook deze iPads meegenomen. Uiteindelijk komen ze op één plek terecht en worden ze door een gespecialiseerd team onder handen genomen. Denk bijvoorbeeld aan techniekers en speciale software. Deze twee zorgen ervoor dat de gebruikte iPads van A tot Z gecontroleerd worden op defecten. Wanneer het nodig is worden onderdelen vervangen voor nieuwe onderdelen. Dit is dus mega kostenbesparend en daardoor is de prijs van deze producten lekker laag. En dat is goed voor jouw portemonnee!

Maar er is nog een voordeel

Dit refurbished Apple concept brengt nog meer voordelen met zich mee. Ik heb me eens even ingelezen en het blijkt dat je met een refurbished aankoop ook nog eens bijdraagt aan een schoner klimaat! En dat vind ik dus top! Het werkt ook heel eenvoudig. Wanneer jij en vele anderen een gloednieuwe iPad zouden kopen, zou Apple vervolgens de opdracht moeten geven aan haar fabrikanten om meer onderdelen te gaan produceren. Voor deze onderdelen moet er gegraven worden naar schaarse delfstoffen en tijdens dit graven komt er ook nog eens een grote hoeveelheid CO2 vrij. Bij een refurbished iPad worden bijna alleen maar hergebruikte onderdelen toegepast.

Welke iPad dan?

Nou, duidelijk. Dan nu de vraag: ‘welke refurbished iPad moet ik kopen?’. Ik ga het je haarfijn uitleggen. Ikzelf heb een tijdje terug een iPad met 4G gekocht. Dit was de refurbished iPad 2018 van Forza. Met deze iPad ben ik de hele dag in de weer op de bouwplaats en de batterij redt het ook makkelijk. Opladen is dus overdag is overbodig. En omdat het 4G-ondersteuning heeft, ben ik ook op de bouwplaats altijd online. Mijn advies aan jullie: kijk eens op de site van Forza. Hier hebben ze verschillende iPads met ieder hun eigen prijs. Eigenlijk is er voor iedereen wel een interessante iPad te vinden. Daarnaast beschikt Forza over het keurmerk Refurbished. Een partij die over dit keurmerk beschikt moet aan een aantal eisen voldoen, wat voor ons als consument gunstig is. Bij een partij met het keurmerk Refurbished heb je dus gewoon de beste kwaliteit refurbished te pakken.