Branding voor je strandtent regelen

Helaas kunnen we in Nederland minder vaak van ons strand van genieten dan in andere landen, maar het bezoek aan een strandtent is een vast onderdeel van ons dagje strand. Strandtenten zijn dan ook immens populair onder de bezoekers, maar ook voor ondernemers. Als je van plan bent om een nieuwe strandtent te beginnen, dan is branding een belangrijk onderdeel. Met branding bedoelen we het vermarkten van jouw bedrijfsnaam, zodat je bedrijfsnaam herkenbaar wordt voor (potentiële) klanten. Op die manier trek jij nieuwe klanten aan en zorg je ervoor dat bestaande klanten blijven terugkomen.

Bedrijfskleding

Vaak zijn er jongere mensen werkzaam in een strandtent en daarom kan het lastig zijn om het personeel te onderscheiden van de gasten. Dit wordt een stuk makkelijker als je kiest voor bedrijfskleding! Door het laten bedrukken van bedrijfskleding zoals een leuke polo of blouse, wordt het meteen duidelijk wie tot het personeel behoort en aangesproken kan worden voor een lekker fris drankje. Bovendien is het ook voor het personeel makkelijker; zij hoeven niet na te denken wat ze na hun werk dragen, maar trekken standaard hun bedrijfskleding aan. Er is een breed aanbod van bedrijfskleding beschikbaar; verschillende modellen, materialen en kleuren. Bedrijven zoals Promokledinghuis kunnen je goed helpen bij het selecteren van de juiste kleding.

Andere promotiematerialen

Naast bedrijfskleding voor je personeel zijn er tal van andere mogelijkheden om je bedrijfsnaam zichtbaar te positioneren in je strandtent. Wat dacht je van bierviltjes, vlaggen en parasols bedrukt met jouw logo? Ook hier is heel veel te kiezen. Om de kosten beperkt te houden, kun je echter met een paar items beginnen en langzaam je branding uitbreiden.

Merchandise verkopen

Je kunt er zelfs voor kiezen om promotionele kleding te gaan verkopen, zogenaamde merchandise! Wat dacht je van kiezen voor hoodies bedrukken en deze vervolgens als merchandise aan te bieden in je strandtent? Als je een mooi ontwerp maakt en ze wegzet tegen een schappelijke prijs, dan kan dit een succes worden. Zeker op de zomeravonden waarbij het opeens een stuk frisser wordt en een lekkere hoodie zeer aangenaam kan zijn!

Vergeet ook social niet

Nog een belangrijk kanaal om jouw strandtent te branden is social media. Zoals we al aangaven werken in een strandtent vaak jongere mensen. Grote kans dat er een of meerdere medewerkers zijn die het super leuk vinden om jouw Instagram of TikTok account van de leukste content te voorzien. Op die manier kun je een grote naamsbekendheid generen en heel nieuw publiek aantrekken!