Hoe kun je door slim te betalen je leven gemakkelijker maken?

Vandaag de dag kunnen we naar iedere uithoek van de wereld vliegen en ook kunnen we alles van over de hele wereld vanuit onze luie stoel bestellen. Met een paar klikken op je muis heb je een vliegticket geboekt en met nog twee keer klikken, haal je een nieuwe TV uit China. In beide gevallen is het belangrijk dat je eenvoudig kunt betalen. Met een creditcard voorkom je heel veel moeilijkheden. Ten eerste kun je met deze pas waar dan ook ter wereld betalen en daarnaast komt deze pas met heel veel voordelen. Wij leggen je graag uit waarom een creditcard een must is voor iedereen.

Een creditcard aanvragen is heel simpel

Met een creditcard kun je overal ter wereld betalen en je aankopen zijn ook nog eens goed verzekerd. Afhankelijk van het soort kaart dat je kiest, zijn je aankopen voor een aantal maanden tot een jaar verzekerd. Ook krijg je met een creditcard een aflever-garantie. Dit houdt in dat wanneer je een aankoop doet en het wordt niet geleverd, je de kosten toch gedekt hebt. Een creditcard aanvragen is daarom ook veel meer dan enkel een betaalmiddel aanvragen. Wie een creditcard heeft, voorkomt heel veel problemen en kan ook veel geld besparen doordat je veel beter verzekerd bent. Het aanvragen is zo gedaan.

Welke eisen gelden voor een creditcard?

Als je een creditcard aanvragen wilt, moet je aan een aantal eisen voldoen. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om maandelijks een lening af te sluiten en dat komt met een aantal eisen. Je moet ten eerste tenminste 18 jaar of ouder zijn. Daarbij moet je een minimum inkomen van 1.150 per maand hebben. Je dient te beschikken over een IBAN-bankrekening in Nederland. Ook moet je in Nederland wonen. Tot slot mag je de afgelopen zeven jaar geen betalingsachterstanden hebben gehad. Dit wordt na je aanvraag gecontroleerd bij het BKR. Heb je hier een registratie, of onvoldoende inkomen dan is de ANWB GO Card een optie. Op deze creditcard stort je zelf vooraf saldo. Je hebt dus geen betaallimiet en hoeft daardoor ook geen minimum inkomen te hebben of schone lei bij het BKR.

Welke kaart is het handigst voor jou?

Vaak kun je bij het aanvragen van een creditcard kiezen voor drie verschillende kaarten. Je kunt gaan voor de basiskaart wanneer je zo nu en dan iets met je creditcard wilt betalen. Wil je wat meer, kies dan voor de Visa Silver Card die het eerste jaar 50% goedkoper is per maand. De Visa Gold Card is het meest geschikt voor de frequente gebruiker. Deze is zelfs het gehele eerste jaar gratis. Bekijk de specifieke voordelen van elke kaart en dan kun je gelijk een aanvraag gaan indienen. Je zult zien dat je je pas binnen een paar dagen in huis kunt hebben.