Bedrukte producten van hoogwaardige kwaliteit

Wil jij als ondernemer zijnde net dat beetje extra doen? Wil je de professionele uitstraling van jouw merk doortrekken in de details? Dan biedt de mogelijkheid tot het laten bedrukken van glaswerk en servies voor jou uitkomst. Van horecaondernemers tot bedrijven die op een stijlvolle manier koffie willen schenken. Het is allemaal mogelijk. Iedereen kan servies en/of glaswerk van goede kwaliteit laten bedrukken.

Kop en schotels bedrukken

Koffie is een dranksoort die bij allerlei verschillende gelegenheden wordt gedronken. Van een informele koffiepauze tot een formele vergadering. Een kopje koffie komt de hele dag door in verschillende situaties op tafel. Wil jij als ondernemer zijnde die koffiemomentjes extra speciaal maken? Wil je ervoor zorgen dat jouw werknemers, klanten en zakenrelaties koffie drinken uit een uniek koffiekopje? Laat het servies dan bedrukken in de huisstijl van jouw onderneming! Laat bijvoorbeeld het logo afbeelden op het koffiekopje. Of kies voor een slogan die bij jouw onderneming hoort. Je kunt op allerlei verschillende manieren een uniek servies creëren dat bij jouw bedrijf past. Hoe komt jouw bedrukt servies eruit te zien? Er zijn mogelijkheden te over!

Glazen laten bedrukken

Een gepersonaliseerd servies biedt uitkomst op kantoor. En ook in horecazaken zijn bedrukte kop en schotels een schot in de roos. Maar in een horecazaak kunnen ook bedrukte bierglazen niet ontbreken. Wanneer men in de zon op het terras een biertje drinkt, zorgt dat voor een positief gevoel. Men geniet van een ontspannend momentje onder het genot van een lekkere alcoholische versnapering. Als horecaondernemer wil je vanzelfsprekend dit momentje zo bijzonder mogelijk maken. Je wilt dat men dé ultieme smaaksensatie beleeft. Hiervoor is het schenken van kwalitatief goed bier belangrijk. Maar je kunt meer doen om het bier goed te laten smaken. De entourage bepaalt namelijk ook in belangrijke mate de smaaksensatie die iemand beleeft. Laat daarom glazen bedrukken en tover een lach op het gezicht van jouw gasten.

Kras- en vaatwasmachinebestendig

Wanneer je glazen of servies laat bedrukken, verwacht je een mooi resultaat. Je wilt dat de bedrukte producten mooi zijn en mooi blijven. De kwaliteit van de bedrukte glazen en het bedrukte servies is dan ook belangrijk. Gelukkig maakt het niet uit welke bierglazen of welk porseleinen servies je laat bedrukken. Alle verkrijgbare producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn ze kras- en vaatwasmachinebestendig. Je kunt dus gewoon met een gerust hart jouw glaswerk en/of servies schoonmaken. Door de hoogwaardige kwaliteit zullen de producten niet lijden onder een wasbeurt. Er is dus eigenlijk geen reden om geen servies en/of glaswerk te laten bedrukken!