Hoe kom je aan een baan zonder diploma of ervaring?

Niet iedereen heeft jarenlang gestudeerd om aan een goede baan te komen. Het kan zomaar voorkomen dat je geen diploma hebt gehaald. Dit kan het soms lastiger maken om een baan te vinden. Toch is werken zonder diploma een goede mogelijkheid: hier lees je hoe je aan een baan komt zonder een diploma. Daarnaast is het ook mogelijk dat je graag een nieuwe baan wilt starten, maar dat je geen ervaring hebt in deze branche. Ook met weinig werkervaring ben jij in staat om een leuke nieuwe baan te vinden. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Schakel de hulp in van Binck

Het vinden van een baan zonder diploma hoeft niet heel moeilijk te zijn. Want bij Binck vind je een aanbod van banen waar je vrijwel direct aan de slag kunt, zonder dat je een diploma of veel werkervaring nodig hebt. Binck is altijd op zoek naar aanpakkers die graag een nieuwe baan willen. Ze helpen dan ook graag met het vinden van een baan die helemaal aansluit bij jouw vaardigheden en wensen. En daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien in jouw interessegebieden.

Deze banen start jij zonder diploma

Er zijn meerdere functies beschikbaar waarmee je zonder diploma snel kunt starten. Wil je verkeersregelaar worden? Dit is een van de banen die direct voor jou beschikbaar is. Je hebt geen diploma nodig om als verkeersregelaar aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt is een landelijke aanstellingspas. Deze ontvang je na het volgen van een 3-daagse opleiding bij Binck. Op de eerste dag leer je de theorie, de andere twee dagen ga je in de praktijk aan de slag. Dit stelt je in staat om na het ontvangen van je aanstellingspas direct aan de slag te gaan. Je kunt op verschillende locaties in Nederland aan de slag als beroepsverkeersregelaar.

Ook in de bouw zijn er veel mogelijkheden. Onder andere als bouwopruimer kun jij snel aan de slag. Hiervoor heb je een VCA-certificaat nodig, waarmee je aantoont dat je veilig kunt werken op een bouwterrein. Ook kun je als veiligheidspersoon aan de slag bij de tram. Hiervoor volg je de 1-daagse Binck opleiding Tramveiligheid. Na een officieel examen ontvang je een veiligheidspas en kun je aan de slag. 

Begin snel met een nieuwe baan

Een nieuwe baan regelen zonder diploma? Het kan bij Binckwerk. Je vindt er niet alleen banen in de sectoren Bouw en Verkeer, maar je kunt ook een van de opleidingen volgen om snel ergens aan de slag te gaan. Het vinden van een baan zonder diploma of werkervaring wordt op deze manier een stuk makkelijker. Ontdek jouw mogelijkheden voor nieuw werk en stuur je motivatie. Je wordt altijd binnen 3 werkdagen gebeld!