Vacatures voor stagiaires, werkervaringsplaatsen en vrijwilligers

Naar de homepage

VACATURES – Wij zoeken voor de ondersteuning van de verdere groei van De WerkMarkt ambitieuze, talentvolle, creatieve … mensen. Wat wij kunnen bieden zijn boeiende stage-, werkervaring- en vrijwilligersplekken voor minimaal 16 uur per week. De taken betreffen onder meer redactie, research, marketing, advertising & sales, vormgeving, webtechniek & -ontwikkeling, eventorganisatie. Te veel en te verschillend voor één persoon, dus plaats genoeg voor meerdere enthousiaste stagiaires en ervaren krachten in het team van De WerkMarkt.

De WerkMarkt online groeit snel in de belangstelling. Dat betekent dat het platform voorziet in behoeften. Maar het betekent ook dat het nu belangrijk wordt om die behoeften creatief en constructief verder te vervullen door meer kwaliteit, aanbod en diversiteit.

Nu al reageren!

Binnenkort wordt hier meer verteld over wie en wat we nodig hebben. Maar laat dat je nu niet tegenhouden om al te reageren!

Een mail met (kort)

  • motivatie,
  • achtergrond,
  • kennis & vaardigheden en
  • beschikbaarheid

naar de redactie is voldoende: redactie@dewerkmarkt.nl »

We zien je reactie graag tegemoet!

Redactie De WerkMarkt

 

P.S. Wij werken vanuit het mooie oosten van Nederland (Arnhem-Zwolle). Veel werk is digitaal uit te voeren en kan dus vaak prima thuis worden gedaan. Dat betekent dat je in principe overal Nederland (en zelfs daarbuiten) kunt wonen om toch bij De WerkMarkt betrokken te zijn.

 

 

Geen reacties

Reageer
Nog geen reacties Wees de eerste om te reageren op dit bericht!

Reageer

<

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.