Gastbijdragen

Naar de homepage

De WerkMarkt biedt graag ruimte aan bijdragen van gasten. In het Opinie gedeelte verschijnen een aantal vaste columns. De column ‘Wat ik wil zeggen’ is gereserveerd voor gastbijdragen.
Als u een bijdrage in deze column/blog voor gasten wilt plaatsen, dan kunt u die sturen naar redactie@dewerkmarkt.nl.

Wat u daarvoor moet doen:

 1. Beperk uw tekst tot maximaal 500 woorden. Deze tekst bijvoorbeeld telt 421 worden.
  Hebt u meer ruimte nodig, overleg dan met de redactie. Mogelijk kan uw bijdrage als artikel worden geplaatst.
 2. Corrigeer taal-, type- en vormfouten. Na publicatie worden er geen aanpassingen meer gedaan.
 3. Maak een kop voor de blog. In de regel zullen wij die overnemen. De redactie is echter vrij om de kop zonder overleg aan te passen.
 4. Voeg een illustratie toe, liefst een aansprekende foto. Houdt er rekening mee, dat de afmeting van de illustratie wordt bijgesneden tot het formaat 600 x 250 pixels (br. x h). De illustratie dient door ons vrij van auteursrechten te kunnen worden gebruikt. Zonder illustratie kiest de redactie een passende stockfoto.
 5. Stuur uw tekst, met kop en foto naar: redactie@dewerkmarkt.nl.

Verdere spelregels zijn:

 • Met uw inzending geeft u De WerkMarkt zonder voorbehoud toestemming uw tekst en illustratie vrij van rechten te gebruiken.
 • De redactie beoordeelt uw inzending. Plaatsing gebeurt zo spoedig mogelijk. Als wij besluiten uw bijdrage niet te plaatsen zullen wij u dat ook zo spoedig mogelijk melden.
 • De bijdrage wordt geplaatst als column met de verzamelnaam: “Wat ik wil zeggen“.
 • Ter introductie op uw bijdrage voegt de redactie een korte tekst toe met uw naam, mailadres en korte aanvullende informatie die voor de lezer van belang kan zijn.
  Als wij de indruk hebben dat uw naam, mailadres en/of aanvullende informatie niet klopt, dan zijn wij vrij om uw bijdrage te weigeren.
 • Om veelkleurigheid te garanderen, kunt u maximaal 1 bijdrage per kwartaal publiceren. Wilt u meer bijdragen maken, overleg dan met de redactie over de mogelijkheden.
 • Als auteur blijft u zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw uitlatingen. Lezers kunnen reageren via de site. U kunt daar weer op reageren.
 • De redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen (zonder bericht) te weigeren. Na publicatie kan de redactie, indien daar aanleiding toe is, (een deel van) de blog alsnog verwijderen.
 • Deze regels kunnen op ieder moment door ons worden gewijzigd. Uiteraard wordt dit op de site gepubliceerd.

Met deze spelregels hopen we snel en zonder aanzien van de persoon en de inhoud een boeiende gastcolumn te kunnen faciliteren.

Van harte uitgenodigd!

 

De redactie, 1 mei 2012

 

Geen reacties

Reageer
Nog geen reacties Wees de eerste om te reageren op dit bericht!

Reageer

<

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.