Over De WerkMarkt

Naar de homepage

De WerkMarkt is hét platform voor succesvol ondernemen in de markt van re-integratie, participatie, arbeidsmobiliteit, verzuim en werk. Een platform door en voor de branche. Voor iedereen die van werk zijn of haar werk heeft gemaakt. Om elkaar te inspireren, informeren en te verbinden.

De WerkMarkt is een initiatief van Re-integratiePartner, in samenwerking met een aantal netwerkpartners waaronder Questionmarks en Ask Marge. Het is ontstaan vanuit een behoefte naar een plek waar arbeidsprofessionals ontwikkelingen kunnen volgen en elkaar kunnen inspireren. Een knooppunt waar de branche zich kan bundelen. Gericht op vernieuwing van de werk- en re-integratiebranche in brede zin. Onze ambities zijn groot: De WerkMarkt streeft ernaar om binnen twee jaar een prominente rol te vervullen in de werkmarkt van Nederland.

Beweging in de markt
Als platform biedt de WerkMarkt plaats aan ieders opvatting en ideeën. Daarbij hoeven we het niet altijd met elkaar eens te zijn. In tegendeel, wij zien graag dat u wordt uitgedaagd om buiten de kaders te denken. Dat u wordt geprikkeld om een standpunt in te nemen of dingen juist eens van de andere kant te bekijken. En dat u anderen daar ook toe beweegt.

Aan de horizon
Wij noemen De WerkMarkt als online platform nu nog in de 1.0 fase. En daarin zijn nog heel wat verbeterstappen te maken. Intussen werken we ook al aan de 2.0 versie om naast informeren ook mogelijkheden voor onderlinge communicatie, daadwerkelijke verbinding te bieden. Punt aan de horizon is De WerkMarkt 3.0 waar het platform transformeert naar nieuwe vormen van samenwerking tussen professionals, bedrijven, organisaties.

De WerkMarkt is méér
De WerkMarkt is méér dan een online platform. Naast de digitale input worden ook real life zaken ontwikkeld en gefaciliteerd. Ontmoetingen, inspiratiesessies, events, trainingen, wedstrijden, onderzoeken, workshops en alles wat we met elkaar kunnen bedenken en zinvol lijkt.

De WerkMarkt bent ú!
De WerkMarkt is ook méér dan de initiatiefnemers. De WerkMarkt bent ú! Is er niet alleen voor u, maar ook door en van ú! U kunt op allerlei manieren meedoen.
Gewoon geregeld uw gading vinden op de site natuurlijk. Maar ook door bijdragen te leveren, door ideeën te ventileren, door deel te nemen aan een event, door uw bedrijfsprofiel te plaatsen, door te participeren als partner …

Vroege vogels zingen
Met De WerkMarkt zijn we nog in het stadium van pionieren. De bekisting van het hoofgebouw is uitgezet, maar in de verdere uitbouw is nog veel meer mogelijk. Wij staan open voor ondernemende mensen die daar actief hun steen aan willen bijdragen. Vroege vogels zingen als eerste hun lied …

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om te participeren.

 

Geen reacties

Reageer
Nog geen reacties Wees de eerste om te reageren op dit bericht!

Reageer

<

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.