Disclaimer

Naar de homepage

De informatie op deze website van De WerkMarkt wordt met de grote zorgvuldigheid samengesteld. De WerkMarkt geeft daarbij geen garantie dat deze informatie volkomen juist is en/of blijft. Wijzigingen en aanvullingen aan de site kunnen per direct en zonder enige kennisgeving worden doorgevoerd.

Vacatures, bestellingen, evenementen
Het is niet mogelijk via De WerkMarkt te solliciteren, in te schrijven op evenementen, bestellingen te plaatsen etc. U dient daarvoor door te klikken naar de site van de aanbieder (‘derde’). Wij kunnen u ook niet informeren over de status van uw sollicitatie, bestelling, aanvraag of anderszins bij deze derde.

Bezoekers van deze site kunnen geen rechten ontlenen aan de publicaties op de website. De WerkMarkt aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van door de op de website gepubliceerde informatie.
 Niets van de op de website gepubliceerde gegevens/bestanden mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van De WerkMarkt .

Op deze site DeWerkMarkt.nl en op deze Disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

 

Geen reacties

Reageer
Nog geen reacties Wees de eerste om te reageren op dit bericht!

Reageer

<

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.