Arbeidsdeskundige bij ASR Amersfoort

VACATURE – Als arbeidsdeskundige bezoek je klanten voor een arbeidskundig onderzoek om belasting/belastbaarheid te bepalen. Je toetst je bevindingen aan de polisvoorwaarden en andere richtlijnen en adviseert over de mate van ongeschiktheid.

Functie omschrijving
Als arbeidsdeskundige bezoek je klanten voor een arbeidskundig onderzoek om belasting/belastbaarheid te bepalen. Je toetst je bevindingen aan de polisvoorwaarden en andere richtlijnen en adviseert over de mate van ongeschiktheid. Ook adviseer je over het traject naar naar re-integratie en begeleid je deze trajecten. Ook doe je risico inspecties en intepreteer je de jaarcijfers van een onderneming. Je komt te werken in één van de twee teams van arbeidsdeskundigen. In totaal werken er 26 arbeidsdeskundigen bij De Amersfoortse. Het is een hele zelfstandige functie met veel vrijheid om je werkzaamheden op te pakken. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor je eigen regio en werkt vanuit huis. Je zorgt daarbij wel dat je de aansluiting vindt bij je collega arbeidsdeskundigen en de collega’s van claims en de medische dienst binnen De Amersfoortse. We zoeken 2 collega’s voor de regio Noord-West Nederland en Zuid-Oost Nederland

Functie eisen
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde of P&O) en beschikt over een diploma voor arbeidsdeskundige. Certificering voor Hobeon/SKO is gewenst. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als arbeidsdeskundige en hebt ervaring met ondernemers. Je hebt het vermogen om beoordelingen en adviezen duidelijk en beargumenteerd vast te leggen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent analytisch sterk.

Je loopbaan bij ons
Vanzelfsprekend krijg je prima arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris collectief pensioen, diverse aantrekkelijke kortingen op verzekeringsproducten en ook flexibele werktijden, bedrijfsfitness en een vaste 13e maand. Daarnaast nemen we jouw persoonlijke ontwikkeling serieus. We willen weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Samen creëren we jouw eigen loopbaanpad.

Wie zijn wij?
Wij zijn een financiële dienstverlener met een menselijk gezicht. Bekend van de merken ASR, Ardanta, De Amersfoortse, Ditzo en de Europeesche. Bij ons ben je geen personeelsnummer, maar een persoon. We praten niet tegen jou, maar mét jou. Wij zorgen goed voor onze medewerkers en jij zorgt goed voor onze klanten.

Dit bereiken we door te focussen op medewerkertevredenheid en bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Zo bereiken we onze missie, vertrouwen winnen bij de klant door een dienstverlening die net wat extra’s biedt. En dit leidt tot een persoonlijke, toegankelijke en klantgerichte cultuur. Waarin we samen het verschil maken. Werken bij De Amersfoortse is werken binnen een onderneming die opereert op een markt die voortdurend verandert, met producten en diensten die steeds aanpassing vragen.

Om met specialistische en innovatieve oplossingen snel en adequaat te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten volgt De Inkomensverzekeraar voor ondernemers de wettelijke en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Deze dynamiek in het verzekeringsvak maakt én houdt werken bij De Amersfoortse leuk en boeiend.
Wij bieden onze medewerkers volop kansen zich te ontwikkelen. Bij De Amersfoortse kun je relevante opleidingen volgen en je zo verder ontwikkelen. Dit is in jouw belang, dat van je collega’s, van ons bedrijf en last but not least van onze klanten en relaties.

Bezoek www.werkenbijasr.nl voor meer informatie over de vacature Arbeidsdeskundige.

 

Lees ook: