Adviseur Verzuim en Re-integratie ARGO Advies Etten-leur

VACATURE – Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een adviseur verzuim en re-integratie  m/v, die zich kan vinden en handelt naar ons uitgangspunt: “ziek zijn overkomt je, verzuim is een keuze”. In deze functie adviseer je zowel werkgever als werknemer tijdens de verzuimbegeleiding vanaf de eerste verzuimdag.  Als casemanager begeleid je de verzuimende medewerker van de klant volgens de stappen van de Wet Verbetering Poortwachter. Dit gebeurt zowel door telefonisch contact als het voeren van persoonlijke gesprekken met de medewerkers op locatie van de klant of op kantoor ARGO advies. Daarnaast heb je een adviserende en coachende rol richting leidinggevende en P&O-ers. Je sluit aan bij verzuimoverleggen en bewaakt de voortgang in het gehele re-integratieproces.

ARGO advies is een jonge, stabiel groeiende, organisatie met hoofdvestigingen in Etten-Leur en Amersfoort. Wij houden ons bezig met alle facetten rondom arbeid en gezondheid en bieden daarbij ondersteuning tijdens het gehele verzuimtraject. ARGO advies verzorgt oplossingen op maat met respect voor het individu en oog voor het gemeenschappelijke belang van zowel medewerker als werkgever.

Functie omschrijving
Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een adviseur verzuim en re-integratie  m/v, die zich kan vinden en handelt naar ons uitgangspunt: “ziek zijn overkomt je, verzuim is een keuze”. In deze functie adviseer je zowel werkgever als werknemer tijdens de verzuimbegeleiding vanaf de eerste verzuimdag.  Als casemanager begeleid je de verzuimende medewerker van de klant volgens de stappen van de Wet Verbetering Poortwachter. Dit gebeurt zowel door telefonisch contact als het voeren van persoonlijke gesprekken met de medewerkers op locatie van de klant of op kantoor ARGO advies. Daarnaast heb je een adviserende en coachende rol richting leidinggevende en P&O-ers. Je sluit aan bij verzuimoverleggen en bewaakt de voortgang in het gehele re-integratieproces.

Steekwoorden: Durf, ambitie, collegialiteit, communicatief, klantgericht en flexibel.

 • Legt de focus op mogelijkheden in plaats van beperkingen
 • Is communicatief- , sociaal- en adviesvaardig
 • Werkt zelfstandig, maar is ook samenwerkingsgericht
 • Is klant- en kwaliteitsgericht
 • Is pro-actief
 • Is innovatief, flexibel en besluitvaardig
 • Is bereid voor het werk te reizen (locaties Etten-Leur, Amersfoort en klanten op locatie)
 • Heeft géén 9 tot 5 mentaliteit

Functie eisen
(Para)medische achtergrond.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconforme salariëring
 • Lease-auto behoort tot de mogelijkheden
 • Duur:  vast dienstverband;  Maar als je erg enthousiast bent over ARGO advies en over deze vacature en je hebt een andere omvang van het dienstverband voor ogen, vragen we je toch te reageren. Aanvang dienstver band in overleg.

Bezoek www.nationalevacaturebank.nl voor meer informatie over de vacature Adviseur Verzuim en Re-integratie m/v.

 

Lees ook: