Accountmanager Werkgeversservicepunt WSP gemeente Zuid-Holland

Deze gemeente zoekt twee gedreven accountmanagers die in kansen en mogelijkheden denkt. Ben jij het visitekaartje voor bestaande en potentiële klanten en op zoek naar een uitdagende functie als accountmanager? Het gaat om twee vacatures voor Accountmanager Werkgeversservicepunt WSP voor 36 uur per week voor de periode van één jaar.

De afdeling

Bij de afdeling W&I verrichten meer dan 90 medewerkers werkzaamheden ter uitvoering van de aan de gemeenten opgedragen taken op het gebied van de sociale zekerheidswetgeving en leerplicht. Werk & Inkomen is een samenwerkingsverband van drie gemeenten (Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar). Uitgangspunt bij de uitvoering van deze werkzaamheden is klantgerichtheid en bedrijfsmatig werken. Begrippen als eigen verantwoordelijkheid, creativiteit en flexibiliteit zijn verbonden aan de wijze waarop de medewerkers hun taken uitvoeren. Werkgeversservicepunt is een onderdeel van de afdeling Werk en Inkomen van Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten en werkt nauw samen met de andere werkgeversservicepunten in de arbeidsmarkt regio.

De functie

Je werkt samen met werkgevers en intermediairs met als doel om bijstandsklanten aan betaald werk te helpen en vacatures bij werkgevers te helpen vervullen. Je treedt op als ambassadeur van het Werkgeversservicepunt bij bedrijven en instellingen, onderhoudt relaties en verleent service en nazorg. Je signaleert en analyseert marktontwikkelingen in het werkgebied van het Werkgeversservicepunt en adviseert over het benutten van de kansen om de uitstroom van bijstandsklanten te vergroten. Je creëert baanopeningen bij werkgevers die aansluiten bij de profielen van kandidaten en draagt zorg voor een succesvolle match. Je zet kansen in de branche om naar een opleidingsvraag bij het leerwerkbedrijf.

Jouw profiel

Je bent in bezit van minimaal een HBO diploma en je hebt ruime ervaring met het werkveld arbeidsmarkt;
Je hebt minimaal twee jaar recente en aantoonbaar succesvolle ervaring in de rol van accountmanager met de directe werkgeversbenadering en met concrete en bemiddeling van bijstandsklanten naar werk;
Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het terrein van de Sociale wetgeving;
Je hebt een commerciële instelling en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en netwerkcapaciteiten;
Je beschikt over een relevant en actueel (werkgevers)netwerk (bij voorkeur in de regio Haaglanden);
Je bent daarnaast in staat om gestructureerd en planmatig te werken. Ook ben je klant- en oplossingsgericht. Je hebt een pro actieve en ondernemende houding;
Bezit van rijbewijs en/of vervoer is pre.

 

Reageer uiterlijk 13 mei 2015

  Ga hier rechtstreeks naar deze vacature

WACHT!
Abonneer je nu eerst nog even op de gratis nieuwsbrief
met de meest actuele vacatures in de werkbranche!
Vacature e-mail nieuwsbrief aanmelden

Klik op de afbeelding

Lees ook: